Hoppa till innehåll

Camping Tiveden

Jag har en tendens att köra på de alternativen jag redan vet om och är säker på är bra nog. Det är en sak jag är medveten om och försöker att utmana så ofta jag kan, det är inte sällan som alternativen är ännu bättre. En sådan tanke ledde bort från stenkällegårdens camping och vidare till camping tiveden. Något som visade sig att vara ett bra drag. Det är en välhållen campingplats som ligger vid Undens strand.
Campingplatserna låg till största delen ute på några större gräsytor men det fanns också möjlighet till skogsplatser som låg närmast vattnet. Vi kände oss lite modiga och gav oss av från de öppna fina gräsplättarna för att slåss med myggen i skogen.

Själva tältplatserna i skogsdelen låg längst in och konkurrensen om dem i slutet på maj var inte så stor. Värmen gjorde att det var lilltältet som fick följa med ut, annars åker det mest med när jag är ute ensam.

Campingplatsen hade en egen brygga och en bit bort fanns en bastutunna i skogen med egen badplats.

Vid stranden fanns grillplatser, en grillkåta och större områden för uppställning av bord till fest. Nu var ju eldningsförbudet redan på plats så vi fick hålla oss till gasköket denna helgen med.

Nu vidare tillservicehuset som var ganska så nyrenoverat. Kök med värme och fina matplatser stod redo om vädret skulle bli för tråkigt.

Möjligheter till enklare återvinning och en ordentlig renhållningsyta.

Tvättstugor med klädupphängning fanns också på baksidan av servicehuset.

Badrummen var fina och det fanns duschar så det borde räcka ett tag.

På det stora hela är det min nya favoritcamping i tivedsområdet och en plats jag gärna kommer tillbaka till.
lhållen
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *