Hoppa till innehåll

Cykelavstånd till badplatsen!

Vilka framsteg med elcykel, nu kommer jag lite längre, vilket också har att göra med skevheten i min tidigare cykel som knappt hade en växel och väldigt skeva hjul. Tidigare hade jag cykelavstånd till badplatsen, men nu är det cykelavstånd både dit och tillbaka (har jag kommit ihåg att nämna att jag bor på ett litet berg?).

Denna nyvunna frihet har lett till jobbpendling på cykel ibland och nu även fler bad. Det här är badplatsen vid Åker som också har blivit en inofficiell ställplats för husbilar. Majoriteten verkar inte så förvånande nog vara tyskar. Oavsett vilket är de trevligt sällskap och lika förtjusta i bad som mig. Här finns dass, en gräsmatta för lek och en brygga en bit ut i vattnet. Bäst av allt är den fina sandbottnen som jag verkligen inte kan tänka mig vara utan. Precis såhär som bad ska vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *